Etape in promovare online !

Optimizarea continutului pentru motoarele de cautare

Reprezinta gasirea unei solutii optime de realizare a continutului unui site, cu scopul de a fi indexat si afisat in primele pozitii in motoarele de cautare . Este metoda care da rezultatele cele mai eficiente si pe termen indelungat .Nu este o modalitate la fel de rapida ca si celelalte metode , in sensul ca obtinerea unei pozitii fruntase in cautarile returnate de catre motoarele de cautare este un proces ce se desfasoara in timp .

 

Postarea de linkuri pe site-uri vizitate de potentialii clienti

Motoarele de cautare folosesc algoritmi care iau in calcul acest aspect. De exemplu google foloseste termenul de "link natural" pentru a defini linkurile ce vin catre site-ul nostru ,de pe site-uri aflate in acelasi domeniu de informatii . Postarea de linkuri pe site-uri vizitate de catre potentilii clienti ne va aduce si un trafic direct, in cazul in care linkurile se afla in pozitii favorabile si in pagini favorabile .

 

Inscrierea site-ului in motoarele de cautare

Acesta posibilitate este oferita de fiecare motor de cautare pe site-ul propriu.

 

Inscrierea site-ului in directoare web

Majoritatea directoarelor web permit inscrierea gratuita . Directoarele web grupeaza informatii despre site-uri sau doar nume de site-uri pe categorii . Unul dintre ele este acesta >> director web

 

Posta electronica

Ca metoda de promovare web , posta electronica este utilizata in scopul de a trimite clientilor sau potentialiilor clienti informatii in legatura cu subiecte care prezinta interes pentru acestia .

 

Afisarea de banere publicitare

Banerele publicitare sunt utilizate mai mult in scopul cresterii notorietatii ( firmei , site-ului , marcii , etc ) . In mod uzual banerele publicitare nu contribuie in mod substantial prin trafic direct catre isite-ul nostru , deoarece rata celor ce executa click pe ele este destul de scazuta.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional

pagina protejata impotriva copierii continutul prin Copyscape

pagina protejata impotriva copierii continutul prin Copyscape

 

webdesign optimizare promovare
Pagina de start | Harta site | Informatii de contact ©2007 promovat prin director web