Telefon
sus
Home Promovare site Realizare site Despre Noi Portofoliu Web Design Cariere Contact

Promovare Site !

Google afiseaza pe prima pagina doar 10 pozitii !

Acesta este un adevar , si la fel de adevarat , este ca utilizatorii ( potentiali clienti ) trec de prima pagina in Google doar atunci cand nu gasesc ceea ce cauta .
Exista statistici care confirma acest lucru . Si dumneavoastra atunci cand efectuati cautari pe internet utilizand Google , procedati la fel , si cel mai probabil la fel ati ajuns pe acest site
Posibilii clienti ai dumneavoastra nu trec de prima pagina in Google , si daca site-ul dumneavoastra se afla acolo , il vor vizita. Conform statisticilor un procent cuprins intre 3 si 7 % dintre utilizatori trec de prima pagina , adica intre 93% si 97 % dau click pe unul din rezultatele afisate pe prima pagina in google .

 

De ce un site clasat pe prima pagina in Google ?

Daca aveti un site(sau doriti unul) scopul sau este sa aduca informatii despre oferta firmei dumneavoastra in atentia potentialilor clienti. A avea un site optimizat si clasat in prima pagina pe Google inseamna sa aduceti oferta firmei dumneavoastra exact in atentia celor care cauta acele informatii. A cauta este un gest voluntar , si sunt sanse foarte mari ca cel care cauta sa fie un potential client. Daca site-ul firmei dumneavoastra nu se afla acolo potentialii clienti nu il vor vizita .

 

Mai multi clienti investind in promovare !

Peste 95 % din traficul unui site , provine din motoarele de cautare.
Daca investiti in realizarea unui site , dar acesta nu este vizitat si nu aduce profit , reprezinta mai mult o cheltuiala decat o investitie .
Prin urmare doriti ca acesta sa fie vizitat si sa fie plasat pe prima pagina in Google .

 

Modalitati De Promovarea Site-ului Cu Ajutorul Google!

In principiu exista doua modalitati prin care un site poate fi promovat in cadrul rezultatelor afisate pe prima pagina de catre motorul de cautare Google :
- promovare folosind tehnici SEO (in engleza Search Engine Optimization) , adica tehnici de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare.
- promovare prin intermediul serviciului de publicitate oferit de catre compania Google , serviciul Google AdWords (mai nou Google Ads) .

In imaginea de mai jos:

Rezultatele normale sau rezultate organice sunt evidentiate in chenar verde .
Rezultatele organice sunt afisate in ordinea importantei stabilite in urma unui algoritm patentat de catre compania Google

Serviciul de publicitate google AdWords (google Ads) este evidentiat in chenar rosu

promovare site

Promovarea Site-ului utilizand tehnici SEO!

Vom promova site-ul dumneavoastra ,utilizand tehnici SEO , avand drept obiectiv obtinerea unei pozitii pe prima pagina in google ,in cadrul rezultatelor organice afisate in urma cautarilor efectuate de catre clientii tintiti de catre site-ul dumneavoastra.

Cu alte cuvinte utilizatorul tasteaza in google cuvinte sau expresii - denumite cuvinte cheie , apoi vede o pagina de rezultate si da click pe unul din ele. Sarcina noastra va fi ca site-ul sa se situeze in cadrul acelor rezultate care conform statisticilor au cel mai mare procent de clickuri primite

Analizand acest proces simplu tragem doua concluzii :

1 Trebuie sa alegem cuvintele cheie care ne aduc clienti
2 Trebuie ca site-ul sa beneficieze de promovare si optimizare pentru a fi afisat de google in prima pagina , pentru cuvintele cheie alese de noi
In urma rationamentului de mai sus se desprind mai multe intrebari importante :

1 Cum se traduce in bani investitia in serviciul de promovare ?
2 Cat de repede ajunge site-ul pe prima pagina in google ?
3 Ce numar de clienti cauta lunar pe google folosind cuvinte cheie alese de noi ?
4 Cati dintre vizitatori se transforma in clienti ?

 

Va invitam sa ne contactati pentru oferta de promovare site-uri !