Etape in promovare online !

Optimizarea continutului pentru motoarele de cautare

Reprezinta gasirea unei solutii optime de realizare a continutului unui site, cu scopul de a fi indexat si afisat in primele pozitii in motoarele de cautare . Este metoda care da rezultatele cele mai eficiente si pe termen indelungat .Nu este o modalitate la fel de rapida ca si celelalte metode , in sensul ca obtinerea unei pozitii fruntase in cautarile returnate de catre motoarele de cautare este un proces ce se desfasoara in timp .

 

Postarea de linkuri pe site-uri vizitate de potentialii clienti

Motoarele de cautare folosesc algoritmi care iau in calcul acest aspect. De exemplu google foloseste termenul de "link natural" pentru a defini linkurile ce vin catre site-ul nostru ,de pe site-uri aflate in acelasi domeniu de informatii . Postarea de linkuri pe site-uri vizitate de catre potentilii clienti ne va aduce si un trafic direct, in cazul in care linkurile se afla in pozitii favorabile si in pagini favorabile .

 

Inscrierea site-ului in motoarele de cautare

Acesta posibilitate este oferita de fiecare motor de cautare pe site-ul propriu.

 

Inscrierea site-ului in directoare web

Majoritatea directoarelor web permit inscrierea gratuita . Directoarele web grupeaza informatii despre site-uri sau doar nume de site-uri pe categorii . Unul dintre ele este acesta >> director web

 

Posta electronica

Ca metoda de promovare web , posta electronica este utilizata in scopul de a trimite clientilor sau potentialilor clienti informatii in legatura cu subiecte care prezinta interes pentru acestia .

 

Afisarea de banere publicitare

Banerele publicitare sunt utilizate mai mult in scopul cresterii notorietatii ( firmei , site-ului , marcii , etc ) . In mod uzual banerele publicitare nu contribuie in mod substantial prin trafic direct catre isite-ul nostru , deoarece rata celor ce executa click pe ele este destul de scazuta.

 

 

 

webdesign optimizare promovare
Pagina de start | Harta site | Informatii de contact promovat prin director web