Telefon
sus
Home Promovare site Realizare site Despre Noi Portofoliu Web Design Cariere Contact

Etape in realizarea site-ului !

Stabilirea aspectului grafic

In aceasta etapa se va stabili un set de culori folosite, fonturile literelor folosite, se va intocmi o schema a site-ului .

 

Stabilirea aspectului functional

Ce tip de interactiune cu vizitatorii va avea site-ul, daca doriti sa primiti doar mesaje de email sau doriti de exemplu sa oferiti vizitatorilor posibilitatea de a fi interactivi (sa voteze un anumit subiect,sa poata cauta informatii in site cu ajutorul unui motor de cautare intern,sa completeze un formular de inscriere ,etc) .

 

Stabilirea continutului

Continutul reprezinta informatia care va fi prezentata vizitatorilor. Poate fi format din text,imagini, fisiere video, audio etc.In aceasta etapa veti putea beneficia de asistenta in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare .

 

Stabilirea modului de administrare

Se va lua in calcul daca doriti sa faceti schimbari in continutul site-ului , dupa ce acesta a fost realizat si lansat.Daca doriti sa faceti schimbari chiar dvs prin intermediul unei aplicatii sau doriti ca altcineva sa se ocupe de acest lucru .

 

Intocmirea unei oferte

Care va cuprinde costurile realizarii cerintelor stabilite anterior .

 

Realizarea unui model initial

Modelul initial al site-ului se va realiza pe baza informatiilor acumulate in etapele anterioare si va fi testat de catre dumneavoastra . In aceata etapa se vor putea aduce imbunatatiri (daca este cazul) .

 

Gasirea unei solutii de gazduire

Exista mai multe criterii in functie de care trebuie aleasa o solutie de gazduire ( zona in care este situat serverul , rapiditatea cu care este livrata o cerere trimisa catre server, promtitudinea si modul in care intelege sa isi trateze clentii firma care ofera servicii de gazduire, facilitatile oferite in administratrea propriu zisa a fisierelor aflate pe server , raportul intre spatiul alocat pe server si traficul lunar corespunzator, etc).
In calitate de client ,daca doriti puteti beneficia de asistenta gratuita in gasirea celei mai bune solutii de gazduire in functie de necesitatile viitorului site ce urmeaza a fi realizat .